Sömntuta

Gud vad jag har sovit idag! Funderar på om min kropp börjar samla energi inför vad som komma skall, för jag kan somna precis närsomhelst och varsomhelst. Jag har sovit massor idag och skulle mycket väl kunna gå och lägga mig och somna för natten nu. Det har varit så här den senaste veckan minst, och det beror inte på järnbrist, för jag ligger fortfarande på över 120 varje gång vi mäter och jag äter inte ens järntillskott. Så jag tror helt enkelt att det måste vara för att det närmar sig, och kroppen typ försöker sova ikapp det den kommer att förlora? Haha, flummigt det låter, men jag tror det är nått sånt.

Skulle koka ägg förut för att göra äggmackor till middag, men så ringde mamma och undrade hur det gått med växtkurvan och så hos BM, så vart jag sittandes och prata med henne i telefonen och när vi lägger på så sätter jag mig vid datorn... Äggen kokade i minst 30min så jag har ingen lust att äta dem längre, och nu vart jag så less så det känns jättedrygt att behöva göra om allt... Ja, jag vet att inte är det minsta jobbigt att koka ägg egentligen, men allt vart bara så himla drygt nu.. Nåja jag måste väl gå och göra det där nu, kan inte bara käka glass till middag ju!

Väntar förresten fortfarande på mina kläder från HM, hoppas de kommer imorgon, så jobbigt att vänta ju! Ska bli underbart med BHar i rätt storlek igen, inte haft det på hela graviditeten typ... Enligt alla tabeller och sånt så ska jag ha 85E nu, så får se vart jag ska hitta billiga amningsBHar att ha med i BB-väskan, de ska ju vara nån kupstorlek större eftersom de blir större när mjölken rinner till...

Well well, äggmackor var det ja.