BM besök och bärsele


SF-måttet var avvikande, kurvan gick rakt upp så nästa gång hoppas vi att det rättat till sig, annars blir det förmodligen ett TUL och uppföljning för att se varför måttet är så stort som det är... Annars var allt finfint, hjärtslagen låg på 145 denna gång, babyn var något aktiv just då ;) Blodtrycket var 116/61, så det var lågt och fint som vanligt. Nästa vecka jobbar sambon förmiddag så då ska vi ta en runda och förhoppningsvis få handlat det sista inför bebisens ankomst! Allt vi har hemma är tvättat och spjälsängen är bäddad och fin :-D BBväskan är påbörjad, bebisens är nästan klar. Min och sambons är inte påbörjad;) vi ska försöka få det fixat nu de närmsta veckorna så allt är klart, så gott det går iaf! Ska ta och ladda ner några nya serier på hårddisken också så vi har att göra under förlossningen samt om vi blir kvar nån dag på BB. Förhoppningsvis kommer vi dock få åka hem tidigt tidigt, sex timmar är det som gäller här om allt gått bra och bebisen har börjat suga. Och förstås hoppas vi att allt går bra:)

Vi ska även åka förbi en affär nästa vecka som säljer denna selen som är på bilderna under, en Ergobaby i modellen performance, vi måste dock prova om den passar så det inte är så att jag är för kort, men vi håller tummarna för att den ska passa, då kommer den garanterat användas flitigt i många år! Den är upp till 18kg så ca 4år iaf. Så om den passar oss så blir det att beställa hem en sådan, det känns som en av de bästa investeringarna vi kommer göra, och den är dessutom inte särskilt dyr heller! Nu kanske någon tänker att jag är naiv som räknar med att bebisen kommer vilja sitta i sele, men även om den inte gör det som spädis så kommer selen ändå användas mycket framöver när barnet följer med mig eller sambon ut i skogen så JO den KOMMER att användas flitigt, även om det inte går som planerat i början. Vi har ju dessutom hundar som måste rastas och ved som måste hämtas, även när jag är själv hemma och då kommer jag föredra att ha bebisen i sele ist för att släpa ut vagn eller ännu värre lämna bebisen inne.

Förresten så hoppas jag få med sambon på biodejt snart, finns så många filmer jag vill se nu! Vi ska ju dessutom på biodejt på BF har vi bestämt;-D Jag vill se Hamilton, breaking dawn(Jag vet att jag är hur efter som helst) och the girl with the dragontatoo. Tror nog dock att det blir de två första som är aktuella, om sambon ska vilja följa med vill säga ;) Tror iaf att han vill se breaking dawn, han har ju sett de andra i serien och tycker väl att de är helt ok iaf.

Näe gud vilken bok jag skrivit nu, haha. Tror jag går och sätter mig och läser en ist! Köpte Arvtagaren i lördags, så jag är ganska uppslukad av den just nu, bävar dock inför att den ska ta slut, det är ju sista boken i serien :'-( Det känns alltid så tomt när en bra bok/serie är slut, så melankoliskt liksom;) Haha vilken fjant, tänker ni! Höres!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus