Någon som vill byta?

Sorry att jag bara klagar i bloggen, men jag måste få gnälla ifrån mig nånstans för att orka.
Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så jobbigt att inte veta när det sätter igång och att inte kunna göra nånting för att påverka det.
Jag har ju egentligen inte en jobbig graviditet, och jag tycker inte alls att det är nå farligt att vara höggravid, men trots det så vill jag bara att det ska vara över nu, jag vill få tillbaks min kropp och få träffa våran bebis nu, få veta vem det är. Det absolut värsta är verkligen att inte veta när det blir. Hade jag bara vetat att det blir igångsättning i april och det finns ingen chans att det blir tidigare så hade jag lätt kunnat acceptera det och varit nöjd och glad.

Nu sitter jag iaf och skriver inköpslista tills imorgon, vi ska ta och storhandla lite då. Ska även ta och hämta ut en gravidbox från Kronans Droghandel, ska bli intressant att se vad som finns i den:) På lördag ska vi kaaanske på bio, jag hoppas det iaf. Vill ha helgen uppbokad för att distrahera mig från möjlig förlossningsstart, jag tror nämligen att det kommer bli ännu jobbigare nu då jag i min hjärna går över tiden från och med lördag eftersom första BF är imorgon.

Ska försöka fixa något att äta nu, men är sjukt oinspirerad. Blir väl ett paket nudlar eller nått sånt näringsfattigt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus