Längesen!

Sorry för totalt värdelös uppdatering! Med mig är allt bra, jag mår fortfarande prima men märker mer och mer att det närmar sig, bebis börjar få det trångt i magen nu och jag får sammandragningar av att bära två mjölkpaket ungefär... Just nu håller jag på att tvättar massvis med bebisgrejer, äntligen! Tror första maskinen blev klar nu så när jag skrivit färdigt det här så ska jag gå och fylla maskinen på nytt samt hänga det nytvättade. Jag tror jag kommer upp i 7-8maskiner med bara bebissaker... Men då är det inräknat madrass, täcken och kuddar också. Har även fått ihop spjälsängen, saknas en skruv bara som vi ska försöka få tag på imorgon på järnaffärn. Sen skall den bäddas och imorgon eller i övermorgon ska bebisens BB-väska packas! Vagnarna skall bäras ner från vinden så de får "våran" lukt.

I lördags var jag med min kära vän S och handlade hela långa dagen, åkte från stan klockan halv nio för att vara framme i Sundsvall klockan 10, där hon kom och hämtade mig. Sen var det IKEA, Birsta, Centrum och tillbaka flera varv ;) Klockan fem tog jag bussen hem igen med två stora blå IKEApåsar fulla med grejer från alla möjliga ställen och sammanlagt hade jag blivit lite mer än tretusen kronor fattigare! Trots att det vart dyrt så blev det faktiskt inte så farligt mot vad jag trodde det skulle bli och med tanke på hur mycket jag fick handlat.
Kvar på listan finns nu:
Sängmobil
Skötbordsmobil
Nagelvårdskit
Minifom
Nappflaskor från medela, med Calma-napp
Bröstvårtsskydd
Bröstpump Medela Harmony
Spegel till bilen
Amningskudde
AmningsBHar
Bröstvärmare
Bindor
Babysitter
Bärsjal
Bebissockor till BB-väskan
Nässug

Listan ser visserligen fortfarande lång ut, men det är mest amningsgrejerna som gör det, och det är ju som tur är inte några superdyra grejer kvar! Typ barsjalen, bröstpumpen, amningskudden och BHar som är lite dyrare. Iiih, börjar känna lite spänning och förväntan nu, inte långt kvar ju! Är förresten i vecka 30+4 idag:) bebisen ligger för övrigt på tvären, inte vill den lägga sig med huvudet neråt än inte! Imorgon klockan 08:30 skall vi befinna oss hos barnmorskan, ska bli kul att höra ungens fina hjärtslag igen samt se om magen följer kurvan!

Förhoppningsvis får jag tummen ur och uppdaterar imorgon när sambon åkt till jobbet.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus