Ensam

Japp, jag är ensam, eller nästan iaf, har bara två hundar hemma. T tog med sig två stycken och åkte iväg runt halv nio för att jaga, så jag sitter mest och väntar och hoppas på att telefonen ska ringa snart och få höra att Bestla har gått jaktprov med bravur, men bara för att vi hoppas på det så får de säkert inte tag på något. Nåja, jag har ju min bok som underhållning tills de kommer tillbaka, en stund till iaf. Av 900 sidor är det bara 200 kvar :( Så om jag inte låter bli att läsa så kommer den förmodligen ta slut idag...

Funderar för övrigt på att ta en lång varm dusch, passa på nu när jag får duschen för mig själv liksom:) Fast som vanligt så slutar det väl med att det inte blir nån långdusch för att jag får sammandragningar av att stå så länge. Börjar förresten märkas på bebisen att den tycker det är trångt, för jäklar vilka onda sparkar jag får om jag sitter framåtlutad minsta lilla... Och hag som alltid sitter så i vanliga fall förstås:/ Jaja, bättre hållning ska man väl inte tacka nej till egentligen, eller hur;)

Min kära mor ringde nyss, och frågade vilken färg vi vill ha på fårskinnet, mamma ville nämligen ge det som välkommen-till-världen present till både våran bebis och min systers. Så då var vi orginella och ville ha svart båda två:P Eller, T ville att vi skulle ha svart, och eftersom jag valde färg på det vi köpte på Barnens Hus så fick han bestämma nu. Det är såna "riktiga" skinn, visserligen är det riktiga på Barnens Hus och Babyproffsen osv också, men det är ändå inte samma som när man köper direkt från en fårbonde:) Vi hade ju tänkt köpa från våra grannar innan, men konservatorn de använder sig av hade väntetid på 5-6månader, och vi ville ju förstås ha skinn när bebisen är nyfödd också.

Jag kan också meddela att jag börjar känna mig riktigt stressad nu, vet att vi ska handla det mesta som är kvar till veckan, men känner mig ändå superstressad över att vi inte handlar det NU. Hatar att inte vara förberedd långt i förväg, men förhoppningsvis så får vi ju allt klart till veckan som sagt... Det är bara så frustrerande när jag vill börja packa väskan ordentligt men inte kan, för att vi saknar nästan allt som ska packas i den:( Det kliar verkligen i hela kroppen för att jag inte kan stryka det från listan, sätta mig ner och känna att vi har allt vi ska ha till bebisens ankomst och andas ut. Det känns dessutom som lugnet före stormen, jag har ju hittills haft en superenkel graviditet, inga smärtor eller jobbiga krämpor eller så, så har jag otur kommer det som en blixt från klar himmel och sen kan jag  inte ta mig ur sängen utan att svimma av smärta ungefär.. Därför vill jag inte vänta, för tänk om jag inte KAN fixa det som ska göras när det har gått längre tid? 61dagar kvar idag förresten:)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus