60 DAGAR

60 days to go!

Det är verkligen inte mycket, och om tiden fortsätter gå så här fort så är det mars innan jag hinner blinka!
Igår var vi hos blivande farbror och käkade pizza samt glodde på film, det var trevligt - och gott! Hehe. Vi har förresten gett hundarna sin sista kur med avmaskningsmedel nu, så det är gjort innan bäbis flyttar in. Ja jag kanske är överdriven enligt vissa men hundarna kommer garanterat att pussa på bebisen nån gång, och det spelar ingen roll hur bra koll vi har. Då tycker jag faktiskt att det är lite snuskigt om de inte skulle varit avmaskade innan, för tänk vad äckligt, och hur illa det kan gå, om bäbis skulle få mask? Blä.

Jag har förresten läckt råmjölk väldigt länge nu, men den senaste veckan har det verkligen eskalerat! Bara jag kommer åt bröstvårtorna så "rinner" det. Det räcker med att jag tar av mig BH:n eller kommer åt med armen till exempel. Superdrygt:/  Så fort jag glömmer amningsinlägg så har det blivit fläckar på bara någon minut verkligen! Galet.

Annars då? Jo jag har börjat kolla efter min livs första bristning som jag antar kommer dyka upp inom kort, än har jag inte fått någon men som sagt, jag räknar med att det kommer innan detta är över. Om inte så är väl jag en av de som går hela graviditeten igenom utan bristningar, men som får massor efter att mjölken runnit till. Har inte börjat samla på mig vätska ännu heller, men det är väl inte långt kvar det heller kan jag tänka mig. Väntar också med spänning på första känningen av foglossningen, som jag också antar att jag inte kommer slippa. Jag menar, JAG kan ju inte ha sån tur så jag slipper något av ovanstående? Eller kommer jag göra det men bli "straffad" med en kolikbebis? Ja, många tankar...

Något jag däremot "lider" av är torra armbågar, de är sjukt torra och det verkar inte göra någon skillnad alls oavsett hur mycket jag smörjer dem! Det blir väl att jag köper idominsalva när vi ändå ska så att säga shoppa på apoteket... Haha.

Har börjat få typ mardrömmar igen också, främst att sambon är otrogen och drar, hade många sånna drömmar runt vecka 12-15 också och nu har de kommit tillbaka. Fruktansvärt irriterande, får så svårt att somna om då, men nu vet jag dock inte om det har med graviditeten att göra eller om det beror på den separationsvågen som går genom våran bekantskapskrets just nu... Verkligen alla, släktingar, vänner, syskon osv. Allt från folk i våran ålder och uppåt. Med barn, utan barn... Helt sjukt, och så himla tråkigt verkligen :( Men inte något vi kan göra åt tyvärr, bara hoppas att de som går igenom det just nu inte går ner sig allt för mycket utan kan hämta sig skapligt fort och må bra, trots allt.

Denna amningströja kommer klickas hem till veckan! Så ska jag försöka hitta några fina linnen/t-shirts också:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus