Blä

Jag måste hämta ved. Hatar det, får så sjukt mycket sammandragningar så det tar äckligt lång tid också, och jag kan inte stå och luta mig ner när jag fyller vedkorgarna, för då får jag kväljningar, så jag måste antingen sätta mig ner eller stå utanför, men då kommer jag knappt åt veden istället... Så ja, BLÄ.

Det är dessvärre såpass kallt inne eftersom vi knappt var hemma över huvud taget i helgen, så vi hann ju inte elda som vanligt vilket resulterat i att det är 18grader inne nu. Förutom i sovrummet och badrummet där det är 17grader:( Precis där man vill att det ska va kallt eller? nä...

Nästa vecka ska vi förresten till familjerätten och fixa faderskapsintyget eller vad man ska säga. Får hoppas de är trevligare när vi är där än vad de har varit i telefonen. Och på onsdag kommer bildelarna, så senast i helgen har vi en bil som man inte behöver oroa sig för att den ska rasa vilken sekund som helst. Så ska vi bara boka tid för besiktning så vi har allt det klart innan bebis kommer! Jag längtar tills bilen är städad också, den är så sjukt full med massa skit nu bara, och under allt det så är det typ ett ton grus. Fräscht? nej inte direkt.

Nu måste jag verkligen gå och hämta ved, har undvikt det länge nog nu...

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus