Party in my Belly

Japp, lyssnar man på musik så blir det disco! haha. Har nu kollat på de senaste avsnittet av TVD och GA, bägge var bra:) Synd bara att det inte är fler avsnitt jag inte har sett, hade varit trevligt att ha nånting bra att kolla på. T är fortfarande borta, han umgås med sina bröder så man vet aldrig hur lång tid det kan ta innan han är hemma:P Men det går ingen nöd på mig, jag myser med tända ljus i hela huset, lyssnar på spotify och glor på dåliga tvprogram med mute på. Det har snöat hela natten och hela dagen och det verkar inte vara påväg att sluta ännu... Blir intressant att se vart detta slutar! Jag har ju vart helsäker på att den riktiga, värsta vintern kommer att vara i mars, så det är som värst att åka bil när vi ska in till förlossningen! Ska förresten ta och städa bilen ordentligt någon dag, nu när jag fortfarande orkar. Kära T är himlans bra på att fylla en bil med skrot, och dessutom har den inte blivit dammsugen eller dammad sen vi köpte den, så det är verkligen på tiden... Inge kul att sätta en nykläckt i en superskitig bil direkt, så den ska som sagt städas nu under veckan förmodligen så vi kan montera babyskyddet sen:)

Måste bara tjata lite till, vi ska shoppa mer babygrejer i veckan! Hihi, märks det att jag tycker det är kul eller?;) Och som sagts tidigare, det ska bli skönt när vi är klara. Våran stationära dator är galen, och kamerasladden har sambon slarvat bort det är därför det är så dåligt med bilder tyvärr. Måste fixa kamera innan förlossningen, vill ju verkligen inte vara utan bilder på underverkets första dagar utanför magen!

Inte långt kvar till föräldrautb. börjar nu heller, första gången är den 3/2! Ska bli intressant att se om man kanske kan lära sig nånting som man inte visste innan iaf. Nu ska jag rasta vovvarna, hörs!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus