Tråkvecka

Sambon jobbar em denna vecka vilket betyder att jag har supertråkigt. Denna vecka är dock inte helt värdelös, då vi ska på första föräldrautbildningen på fredag, och den ligger på en så "dum" tid så sambon hinner varken jobba före eller efter den :-D hehe, så då blir det mysfredag ist! Ska bli intressant att se om man lär sig något nytt, jag är dock tveksam till det..

Imorgon, tisdag, ska vi till BM igen, får se om sf-måttet har rättat till sig eller inte, är faktiskt ganska nervös över det. Har det fortsatt rätt upp så kommer jag KRÄVA ett TUL. Sen ska det bli intressant att se om bebisen har tänkt lägga sig med huvudet neråt än också... Annars så får vi väl se hur det blir, änsålänge har den ju tid på sig, men det börjar dra ihop sig! Är verkligen inte sugen på vändningsförsök, men jag vill ju helst undvika snitt också, så vi kommer inte tacka nej till vändningsförsök ändå. Vi kommer dock kräva ett UL innan, så de kan kolla att bebisen inte har navelsträngen runt halsen när de ska vända på den.

Nu har förresten folk börjat kommentera att den bökar runt därinne, då man ser genom kläder och allt när den flyttar sig och håller på :) Lite kul tycker jag att det syns så väl:P Förresten så tror jag att mina nya amningsBHar kommer idag eller imorgon, ska bli så skönt att inte ha för små BHar längre! Ska koka alla nappar och dylikt idag också tror jag, antingen idag eller imorgon iaf... Har börjat kika efter vanliga kläder till våren och sommaren också, men som ändå är amningsvänliga. Tur att det är modernt med omlott och liknande nu så det finns ganska mycket ändå. Måste dock hålla mig från att börja shoppa nu redan, då jag inte vet vad jag kommer ha för storlek sen när jag väl ska använda dem så jag får som sagt hålla mig...

Nu ska jag hämta mitt thé och lite glass! Uppdaterar mer senare:)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus