Listor till förbannelse!

Tur att jag tycker om listor och planering :) Sambon vart magsjuk igår, så då vart det inte mycket bloggande när jag tog hand om honom;) Haha nä men vi satt mest i soffan under varsin filt och kollade på film och tv-serier. Håller just nu på att ladda ner The Big Bang Theory, vi hade tänkt ta med den och ha till förlossningen och BB:) Jag har även skrivit klart listan på vad som ska med i BBväskan nu!!! Hehe, eller jag tror den är klar iaf..
Sjukt mycket är det på den iaf, men både jag och sambon har gått igenom den flera gånger och vi hittar inget som vi känner är onödigt, utan det finns en vettig anledning till att varenda grej är med. Om vi nu åker hem 6timmar efter förlossningen så kommer vi inte hinna använda allt, nej, men vi har alldeles för långt till sjukhuset för att sambon ska åka fram och tillbaka för att hämta grejer vi kommer behöva om vi måste ligga kvar längre så vi kör på better safe than sorry.

Jag vet inte om ni är så intresserade av att se listan, men jag lägger upp den ändå;)

Bebisväskan:
3 bodys långärmade
3 byxor
1 kofta
1 jumpsuit
1 dregglis
1 overall vind o vattentät
3 mössor
2 filtar
2 pyjamas
4 par sockor
1 par vindtäta tossor
2 par tumlösa vantar
6 blöjor
36 våtservetter
1 napp

Amning:
Bröstpump
Calmaflaska
2 AmningsBH
1 amningströja
2 amningslinne
Bröstvärmare
Amningsinlägg
Purelan
Bröstvårtsskydd
Amningskudde

Till Mig:
Mjuka tofflor med sula
Foppatofflor (för dusch)
2 mjukisbyxor
tröjor med dragkedja fram
raggsockor
3 par strumpor
5 par stora trosor
Mjuk handduk
Shampoo
Balsam
Duschcreme
Hårborste
Deo
lypsyl
hudlotion
Hårsnoddar
Tandborste
Tandkräm
Mjukt toapapper
Xylocain
Bindor
Kudde
Alvedon
Leg
Journal
Blodgruppsvar
Förlossningsbrev

Till Pappan:
Tandborste
Kudde
Tidningar
Badshorts
2 par kalsonger
3 par strumpor
2 t-shirts
2 tröjor med dragkedja fram
mjukisbyxor
deo
dubbeldusch
foppatofflor
1 stock snus

Övrigt:
Mobiler + laddare
Kamera + laddare
Dator + laddare
extern hårddisk
energidryck
Coca cola
dextrosol
Vetekudde
2 Böcker
Bravo äppeljuice
Godis
Bärsele
Mynt till kaffeautomat

Ja den är ganska lång, tur att det mesta är smågrejer! Blir en del väskor tror jag, inte bara en;) Alla bebisgrejer har jag packat i skötväskan, så man slipper rota bland de sakerna under förlossningen. Ganska smart tycker jag :P

Har för övrigt äntligen fått tag på en som hade bättre koll på familjerätten angående faderskapet, så jag kommer bli uppringd för att avstämma en passande tid och få reda på lite om hur det går till och sen får vi en kallelse hemskickad. Ramlade en sten från både mina och sambons axlar när de slutade krångla och gick med på att göra det innan barnet är fött. Snacka om mardröm om jag skulle dö eller hamna i koma tex, och utöver det så blir bebisen fråntagen från sambon bara för att vi inte är gifta, och han skulle då inte få vårdnaden förrän efter ett dna-test vilket kan ta flera månader... Näe fy jag vill inte ens tänka tanken. Himla skönt att vi ska fixa det alldeles snart så vi inte behöver oroa oss för något sånt.

Imorgon ska vi till polisen och fixa nytt pass till mig, hehe, både mitt leg och pass gick ut i höstas:S lär ju ha det till förlossningen! Sen ska vi handla en del, blir tyvärr inte att vi handlar allt då vi måste köpa grejer för att laga bilen denna månad också, men det vi ska handla är bröstpump, flaskor + calmanapp, amningsBH, amningströja och amningskudde. Blir säkerligen något mer också men detta ska vi åtminstone kunna stryka.

Sambon har slutat jobbet nu och är påväg hem så får se om jag skriver något mer idag eller om jag skriver imorn ist! Puss på er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus