Lovar!

Jag ska försöka få igång stationära datorn senare idag, och lyckas jag få igång den utan att den laggar ihop för tidigt så kommer det magbilder då:) Om ni undrar varför jag är uppe nu så åkte nyss sambon till jobbet och när han klev upp så klev jag upp i vanlig ordning för att kissa. Sen när jag skulle lägga mig igen så kände jag att jag var sjukt hungrig så jag var tvungen att gå upp och ta en macka. Då kunde jag ju lika gärna göra honom sällskap innan han skulle åka tyckte jag:) 

Vi kanskekanskekanske är överens om pojknamn nu också, det verkar så:D Får bara hoppas bebisen ser ut som de namnet vi har valt sen när han/hon kommit ut också. 

Om datorn hoppar igång senare idag så kanske jag tar bilder på innehållet i skötväskan, alltså bebisens BB-väska också:) Kan ju iaf ta kort på de tre "outfitsen" som jag/vi har valt till bebisen också. Min personliga åsikt är ju att de är huuuur fina som helst förstås;) Egentligen har jag lust att gå och lägga mig nu, men det är en viss liten mini som tycker att detta är den rockigaste timmen på dygnet! Så jag får nog vänta en stund innan det ens är möjligt att somna<3 Tar och kollar igenom bloggarna jag följer en snabbis sen ska jag sova någon timme till!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus