Teckenblödning?

Vet inte alls säkert men jag blöder lite iaf. Sambon är på jobbet och det är så himla lite så jag väntar och ser hur det utvecklar sig. Svaga förvärkar. Annars inget nytt... Ska slänga in en tvätt med grejer som jag gärna vill ha med till förlossningen ifall att. Tror dock inte att det är på G, känns lite trisst då det verkar som om ALLA har fått sina bebisar de senaste dagarna? Både de som skulle haft innan och efter mig. Hmm...

Det börjar bli frustrerande att vakna av onda värkar på nätterna och bli spänd, förväntansfull, nervös så man får svårt att sova men så kommer det inget mer. Jag börjar bli lite otålig, jag vill veta vad det är för någon nu!

Imorgon ska vi till BM om inte bebis mot förmodan tittar ut inatt. Sista gången jag ska till MVC, så himla skönt. Ska bara kolla blodtryck och hjärtljud imorgon dessutom. Kan ju dock vara dum och hoppas att jag slipper gå dit, men det tror jag knappast. Det är ju 1½vecka kvar till BF. Lite mer än tre veckor till igångsättning. Sen, äntligen, har jag bebis utanför magen!

Nu blir det nap på soffan med vovve i knävecken, samt lite slötittande på serier tror jag allt. Känns lite jobbigt att sambon är och jobbar nu, hade det inte blåst så förbannat ute så hade jag fördrivit tiden med att skura en matta eller två, det är 10plus i skuggan här nämligen, men som sagt så blåser det så fruktansvärt mycket.

Uppdaterar mer senare, håll tummarna för att det hänt NÅNTING iaf?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus