Busy weekend

Sambon fyllde år igår, så i fredags och igår har vi haft fullt upp av förklarliga skäl. Riktigt trevligt har det vart iaf:)

Idag ska jag ta en riktig slappardag, men något blogginlägg ska jag nog ta mig orken till ändå. Jag har btw äntligen fått igång mobilkameran, så nu kan det dyka upp MMSinlägg igen.

I fredags så var det sista gången på föräldragruppen, det var trevligt, men inte lärorikt. Hon sa ingenting jag inte visste, hon utelämnade snarare viktig information som definitivt hade vart värt att nämna. Nåja, tur att jag har lärt mig mycket själv. Fick iaf fortsätta med andningen, och det var ju plättlätt måste jag säga. Får hoppas jag tycker den är användbar sen!

Köpte finfina tulpaner igår dagen till ära, inte för att sambon uppskattar blommor sådär jättemycket, men jag uppskattar dem tillräckligt för oss båda två;) Efter att alla hade åkt hem igårkväll så tog vi och grillade till middag, det blev innanlår från älgkalv samt potatisgratäng, så himla gott! Jag läser för övrigt i min favorit-kokbok Morberg grillar nästan varje dag nu, längtar så mycket efter vår/sommarvärme att grilla i, och att kunna äta det jag vill samt ta ett glas vin eller en öl till maten igen. Men jag längtar nog allra mest till att kunna ta en snus efter maten igen! Det kommer ju dock dröja längst, men någon gång i sommar så ska jag äntligen få ta mig en snus igen...♥

Jag fyller ju år i april, och jag tror bestämt att jag ska ta och önska mig några fler av Morbergs kokböcker. Jag gillar hans matstil eller vad man ska kalla det, och dessutom så passar nästan alltid vårt innehåll i frysen till hans rätter. Iaf sålänge man ser till vilträtterna.

Nu ska jag nog avsluta detta inlägg om någon ska orka läsa, annars hade jag nog kunnat fortsätta babbla på lika mycket till. Men vad ska man ha en blogg till om man inte tycker om att skriva? Uppdaterar mer senare:)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus