Vecka 37

Japp då var det exakt fyra veckor kvar(28dagar) till BF, jag går in i vecka 37 och tiden går fortare än fortast! På de senaste dagarna så har bäbis börjat sparka på T:s hand så fort han lägger den på magen vid bäbis fötter, så himla mysigt:) Jag sover allra mest på höger sida, och sambon brukar ligga bakom mig med handen på magen, och det är precis där som bebisen har fötterna jämt. Så nuförtiden kan han knappt röra magen utan att bebis börjar sparka och knuffas :P

Annars då? Jag har fortfarande förvärkar ibland, oftast på kvällarna och speciellt om jag har hållt igång mycket på dagen. Får ont i höfterna och benen om jag ligger och vilar på soffan, den är antagligen för hård. Tuttarna läcker som aldrig förr, och jag tror jag ska köpa en sån bandage-behå som finns på apoteket för att sova i. Jag hatar att sova i BH, och hoppas därför att det ska vara bekvämare med den BH:n på under natten, så jag slipper göra fläckar på lakanet... Annars är det inte mycket som är nytt på gravidfronten.

Nu sitter jag och äter bullar till frukost, hihi, det får man göra ibland tycker jag. Samtidigt så går jag igenom alla mina listor och samstämmer dem så jag har med allt som ska handlas på en och samma lista.

Ikväll blir det nog något extra gott till middag, eftersom jag åker imorgon eftermiddag och sambon jobbar förmiddag så då hinner vi inte träffas särskilt mycket. Jag tycker det ska bli SÅ skönt att åka ner till mamma själv, men samtidigt så börjar jag redan nu att sakna sambon och hundarna som jag lämnar hemma... Så larvig är jag! Ska bli skönt att komma hem till dem igen iaf:)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus