Vackra Vinter!

Det är så gudomligt skönt ute när snön ligger, det är minusgrader, men det börjar bli så sent på vintern så solen värmer ordentligt! Vi hade ca 2minus i skuggan förut, och tretton plus i solen, så jag tog först en långpromenad med ungtiken och tränade lite drag med henne, sen gick jag hem och bytte till den äldre tiken som fick gå lös hela promenaden. Var väl ute sammanlagt två timmar minst, jätteskönt! Pratade dessutom i telefonen nästan hela tiden så jag fick inte tråkigt heller ;)

Har börjat planera lite för hur vi ska lägga upp vår och sommar, min syster ska ju ha barn i mitten på sommaren så vi har börjat prata om hur vi ska åka för att träffa varandra samt bebisarna, och hur mamma ska dela upp sin tid mellan sina nya barnbarn;) Det ena kommer bo i skåne och det andra i södra norrland liksom :P Mamma bor ju ungefär mitt emellan...

Nåja, nu ska jag nog ta mig en tupplur( som vanligt) och vänta på sambon som kommer hem om lite mer än en timme! Kanske ta och kolla på GA också, har bara hunnit kolla på TVD än så länge.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus