Typiskt...

Glömde förstås att ta in kameran från bilen innan T åkte och jobbade :/ Jag som var peppad på att ta magbild! Vet att det är dåligt med egna bilder nu, men kameran på mobilen jag har nu är paj, och sen har ju som sagt digital kameran legat i bilen i några veckor nu...

Ser förresten jättemycket fram emot att åka ner till mamma nästa helg, sista gången vi ses innan bebis är ute! Ska bli trevligt att vara där själv också, förstå mig rätt, det är kul när T är med också, men ibland kan det vara mysigt att träffa min lilla mamma själv också. Var jätte längesen jag gjorde det nu dessutom. Lite drygt att åka tåg bara, på fredagen när jag kommer ner så lär jag sitta på centralen i en timme innan tåget hem går. Tur att det bara tar ca en halvtimme från centralen sen.

Haha förresten, jag har börjat fått en rätt skum känsla när jag tänker på hur lite det är vi har kvar att införskaffa, det känns liksom som... Jaha, vad ska vi göra sen då? Haha.

Min kära sambo har förresten tänkt boka in en tid på en tatueringsstudio senare i vår, för att rista in datum och namn på vårat kommande underverk♥ Han har väl inte bestämt sig helt vart han ska ha den ännu, men just nu lutar det mot att det blir på bröstet.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus