To Do

Har käkat frukost nu, sen så har jag gjort i ordning ett vykort som skall postas till min farmor idag. Förhoppningsvis så ska vi även åka in och hämta ut mitt pass idag, börjar känna mig lite stressad över att inte ha giltig legitimation... Har förresten fortfarande inte kokat napparna och flaskorna och bröstpumpen och det... hehe, så det ska väl helst göras till veckan också. Skulle även behöva köpa blomjord, har ett gäng skott som måste planteras snarast.. Och så måste jag nog tvätta lite idag också, Det är numera så tungt så jag orkar inte med att tvätta upp allt på en dag bara, allt hängande och sorterande och vikande tar död på min kropp, så nu för tiden så kör jag på en maskin om dagen ungefär, beroende på dagsformen förstås;)

Magen och Bo-Märta då? Jo, vet ni vad? ungjäkeln ligger fortfarande på tvären. Bökar och har sig, och SPARKAR, trots att alla hävdar att de inte kan sparkas så här sent. Men jo, det gör han/hon visst det! Har väl massor av plats som den ligger antar jag, är väl en kortis som mor och far sin. Det är förmodligen därför den inte ligger lodrätt också, alltså varken i säte eller kronbjudning, för att den fortfarande har dugligt med plats på tvären. Lite små jobbigt är det dock när den tar spjärn med fötter och huvudet/armarna och trycker utåt på bägge sidor, det känns som om magen ska spricka då ju! Magen får dessutom världens konstigaste form när den gör så, haha.

Annars läcker jag mjölk som en tok, vet inte hur detta ska sluta! Mjölken är fortfarande genomskinlig för övrigt. Fick förresten paketet från H&M i fredags, BHarna satt braaa, så nu hoppas jag på att jag kan ha dem graviditeten ut iaf. Men det bästa av allt var tofflorna, de var sååå sköööna! Älskar dem. 

Nu ska jag gå och glo på något avsnitt av TBBT, och kanske sova en stund;) Sambon slutar jobba om en timme ungefär så han bör komma hem om ca en och en halv typ!
Postat av: Emilia - 16 och blivande mamma.

jag tror det är en "han" så då blir det att jag säger så :p

2012-02-07, 16:25:26 - URL: http://eemijji.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus