Tjockis

Idag var vi och handlade på förmiddagen, och jag kan ju bara säga som så att det märks att jag börjar närma mig slutet nu, jag är sugen på ALLT, hela tiden. Då blir det också en ganska full vagn, med en hel del både onyttigt och nyttigt... Har iaf så jag kan svulla riktigt ordentligt idag, gott!

Nu är bägge tågbiljetterna köpta också, ska bara hämta ut dem imorn eller under helgen. Så ska jag tvätta en massa, har varit lite lat när det gäller tvätten på det senaste, så vi har ett ganska ordentligt berg nu. Sen måste jag ju tänka ut vad jag ska ha med för kläder ner till mamma, så jag hinner tvätta upp det också:)

Köpte förresten bindor till efter förlossningen idag också, men jag tycker det är så sjukt svårt, vilket av allt man ska köpa alltså. Jag har ingen koll på vilka som är bra/bekväma eller så och jag vet ju inte hur mycket det kommer blöda eller hur länge... Använder ju alltid tamponger under mensen, men de kan och får man ju inte ha efter förlossningen så... Nåja, jag köpte iaf så jag har i början, sen får vi se vad som behövs efter några dagar helt enkelt. Känns iaf riktigt bra att kunna börja lägga ihop allt som ska packas i BBväskan sen, stressen minskar en hel del. Efter att jag har handlat det jag ska ha från apoteket så är nog det viktigaste klart om jag inte minns helt fel, ska bli så skönt att kunna börja packa ordentligt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus