Sveriges Mästerkock

Sitter och tittar på sveriges mästerkock, och stör mig så sjukt mycket på en kvinna som är med där. Jag har stört mig på henne från första början, hoppas verkligen att hon åker ut snart så det blir lite mindre irriterande att kolla på.

Annars så var jag nyss ute och hämtade ved, håller på att elda för fullt, vilket alltså är det samma som att jag har jätte mycket sammandragningar nu...

Men förutom att jag har börjat känna av en del sammandragningar och förvärkar så har jag inte särskilt mycket gravidkrämpor. Visst, jag måste nästan alltid upp och kissa på natten, och jag kan inte anstränga kroppen särskilt mycket utan att få ont i benen efteråt, och ibland så bökar bebis så det gör ont samt att jag de senaste dagarna ibland känner av ett obehagligt tryck neråt och ilningar, men annars så är det ingenting som stör mig :) Ingen foglossning, har inte börjat samla på mig vätska ännu, behöver inga stödstrumpor eller liknande och jag lever på ungefär som vanligt. Jag går lite långsammare bara. Får hoppas att jag fortsätter ha det så lätt resten av graviditeten också! Men det jag hoppas på mest är ju en bra förlossning, självklart kommer det göra ont, men jag hoppas jag får en förlossning som är lätt att återhämta sig ifrån iaf.

Nu ska jag gå och ta en lång varm dusch så sammandragningarna går över! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus