Mycket ska man ha

Vi har ju fullt upp med att planera inköpen av det sista innan bebisens ankomst, och det är ju en del, som dessutom kostar en hel del. Min telefon gick ju sönder i december, så nu har jag lånat en gammal stofil till touchtelefon... Den är så gammal så den har inte ens Android, kan ni tänka er? Men iaf, jag tyckte om min förra väldigt mycket, trots att den inte är något speciellt alls, men den var lagom för mig. Jag hade ju en Xperia x8, visst, det var en del man tyckte kunde vara bättre men den dög ju absolut! Jag är inte så mycket för de giganterna som är moderna nu, jag tror inte jag hängde med där i den vändningen när allt gick från att det skulle vara jättelitet till JÄTTESTORT. Så jag tyckte min x8 var lagom. Nu är det så att den gick sönder eftersom att den inte riktigt var gjord för att hänga med på de äventyr som kan bli när man jagar, och det tog till slut livet av min kära telefon. SÅ nu har jag börjat titta efter en ny. Och nu finns det ju några få alternativ som är vatten-,damm- och till viss del stöttålig så det är främst dem jag har kikat på. Efter att ha läst otaliga tester och recensioner av de tre valet stog emellan (Motorola Defy+, Samsung Galaxy Xcover och Sony Ericsson Xperia Active) så har jag gjort mitt val.

Jag trodde det skulle sluta med samsungen, men efter att ha läst lite om den så kom det fram att den verkligen inte skulle hålla måttet för varken mig eller sambon (som äntligen har förstått att det är smartphones som gäller). Så då stod det mellan defy+ och active, jag har alltid haft en förkärlek för SE och jag kan dessutom med deras Androider bäst, men motorolan var ju lite större och såg bättre ut "på papper". Så jag läste och läste, och kom fram till att Motorolan förvisso hade bäst cv, men alldeles för många småfel och brister, och SE:n var kanske inte lika bra och har lite för liten skärm för min smak, men har å andra sidan väldigt många fördelar. Så nu är jag övertygad och jag har övertygat sambon om att det är SE active som är den androiden som passar oss bäst!

Vilket alltså betyder att utöver allt det sista som ska inhandlas till bebisen så ska vi dessutom köpa nya mobiler! Tur för oss att grannarna hade precis en sån babysitter vi skulle köpa ny, men nu får vi ta deras för en hundring :D Så lite mer pengar att lägga undan för att köpa mobiler iaf:) Vi får hoppas på att vi kan köpa allt till bebisen nu i februari, så att vi kan köpa mobiler i mars. Fast allra helst hade jag ju velat ha min nya mobil innan bebisen kommer, men det är väl inte viktigast i världen att uppdatera Facebook från BB antar jag;)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus