Mmmm...

Vad jag är sugen på marabou chocklad! Men jag håller mig tills imorgon, då har jag ju en utmärkt ursäkt till att äta och dricka onyttigt, eftersom att jag måste fylla på med energi när jag ska åka tåg själv, så jag inte tuppar av under resans gång!

Tvättmaskinen går för fullt här hemma, som vanligt känns det som... Egentligen tycker jag inte om att tvätta så ofta, för elräkningens och miljöns skull, men vi har så himla mycket nu som jag bara vill få undan! Till nästa vecka är vi nog ikapp så vi kan tvätta på en normal nivå igen, vilket för oss är 1-3 maskiner per vecka. Fast nu kom jag på att alla trasmattor skulle behöva tvättas så det blir nog att sätta igång med det när den vanliga smutstvätten kommit undan.

Har förresten en väldigt klängig hund här hemma, undra om hon märker att jag ska åka nånstans? Det är iaf bara mitt knä som duger att ligga i, och så ska hon självklart ha filt över sig också... Undrar vem som kommer bli gladast över återseendet på söndag?

Var förresten beredda på bildbomb på måndag när jag fotat allt jag handlat! Mobilkameran funkar ju inte så kan inte uppdatera er under shoppingen, men det blir å andra sidan bättre bilder och mer utförligt på måndag:)
Postat av: Trees

Det låter som en bra anledning att äta choklad ;) Kör på!

2012-02-23, 14:31:23 - URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus