Mäta, passa, borra, skruva...

Håller på och gör i ordning på vårt "kontor", det har bara stått sen vi flyttade in nämligen. Det enda vi gjort är att ställa in datorn, skrivbordet och en fåtölj. Så nu har jag satt upp två hyllor i valnöt, samt en tavla. Två hyllor och två tavlor till ska upp. Kommer tyvärr inte bli klar idag då jag behöver fyra skruvar till, och vi har typ... Alla slags skruvar som finns förutom just den sorten jag behöver nu... Dessutom sitter det en stor jävla skruv i väggen som inte går att få lös! Spåren har blivit helt utslitna och skruven sitter som ett berg så det är fan omöjligt att få ut den. Ska se om jag krigar lite till på den idag, annars blir det fan att såga av den så den inte sticker ut en dm som den självklart gör nu.

det är förresten mina fina Lasse Åberg-tavlor som jag har satt upp en av och så ska förstås de två andra upp också. Ska bara komma fram till vart/hur de andra hyllorna och tavlorna ska sitta först. Den där skruven krånglar till det hela väldigt mycket just nu...

Jag ska också ta och byta taklampa innan det är helt klart, sen måste jag nog ta och köpa en ny matta, för vi har ingen som passar dit. Vilken otur;)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus