Kallt eller varmt?

Jag vill ha det skapligt varmt när jag ska sova, minst 18grader, men hellre lite varmare än så, och sambon tycker i princip att 18grader är för varmt! Usch vad drygt det är ibland.. Haha i-landsproblem jag vet. Nåja, snart är det inte längre vi som avgör, då är det en liten som inte ska frysa/svettas i sovrummet som avgör temperaturen.

Nu drömmer jag förresten typ varje natt att bebis kommer. Får verkligen hoppas att han/hon stannar därinne några veckor till, så vi hinner klart med allt:) Vore skönt om bebis stannade i magen tills den värsta vinterkylan var över också, blir så tråkigt annars om man inte kan vara ute nånting för bebis skull.

Hela sambons familj gissar förresten på att den kommer om 2-3veckor, och de är jättenervösa över att jag ska åka tåg själv 4 timmar enkel resa. Och de är dessutom nervösa för att sambon inte kommer vara nykter på lördagkvällen, men jag menar, det är en hel månad kvar, min mamma har gått över tiden mycket under sina grav, och OM det ändå skulle sätta igång så löser det sig. Jag är ju inte själv där nere, min mamma är ju med och kan köra mig osv, och om sambon inte får köra bil när det sätter igång så får väl blivande farmor skjutsa ner honom:) Dessutom så är jag ju helsäker på att det blir ett aprilbarn.

Vi har sagt att T får vara nykter från och med början/mitten på mars nångång, strax innan första BF vi fick. Innan dess ska det nog inte vara nödvändigt. Det är ju ändå så sällan han dricker så chansen är ju ganska liten att det är just då bebis bestämmer sig för att komma liksom.

Nu ska jag nog göra mig lite brunch!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus