Helgen som varit

Tågresan i fredags gick bra, förutom ett pucko som var hundallergiker men ändå satt sig i djurkupén... Sen skulle han ha MIG att sätta mig någon annanstans? Jag hade dessutom bokat plats, självfallet i djurkupén, och det finns liksom bara 16platser på heeeeeela tåget där man får ha djur, alltså har han att välja på ett helt jävla tåg att välja och vraka sittplats på.. Vad irriterad jag blir ibland.

Nåja, halv tio var jag iaf hemma hos mamma och åt varma mackor, sen satt vi och pratade ett tag för att sen gå och lägga oss. Vi skulle ju upp klockan åtta eftersom vi skulle åka runt halv tio så vi var framme när de öppnade ungefär. De första timmarna var det rätt lite folk, trots löningshelg, men sen efter lunch så vart det ganska proppat. Vi tog det iaf lugnt och lät bli att smittas av stressen. Vi var in i de butiker jag hade tänkt, och fick köpt allt på listan förutom tre grejer, amningskudde, bärsele, babyleksaker. De två första köpte jag inte eftersom det skulle bli jobbigt att släpa på tåget, och nå babyleksaker som jag gillade hittade vi inte.

Några tusenlappar senare och efter ett besök på babyland så åkte vi iaf hemmåt igen och då for vi och valde ut ett fårskinn och sen hem och drack en kopp te eller två. Sen tog jag ett skönt bad och råkade visst somna så tidigt som klockan nio!

Hittade en duschcreme på The Body Shop som jag gillar jättemycket, luktar vattenmelon och eukalyptus! Helt organisk, inga kemikalier eller nånting, inte ens två i:) Så den köpte jag, och har nu hällt ner lite i en reseflaska och packat ner i BB-väskan. Köpte även två amningsBHar, en tröja och ett par mjukisbyxor. På kvällen, innan jag däckade, så beställde jag även kläder från HM och ellos.

På söndagen tog vi det mest lugnt, och sen gick tågresan hem hyffsat smärtfritt.

Nu ska jag gå och hämta ved som vanligt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus