Helg och en vecka kvar tills jag beger mig söderut!

Idag ska vi ha lite extra mysmiddag, eftersom vi inte ätit middag tillsammans på hela veckan. Så ikväll blir det någon fin köttbit från älgkalv, samt potatisgratäng och möjligtvis någon svampsås :)

Nu är det bara en vecka kvar innan jag ska åka och hälsa på min mamma, ska bli riktigt, riktigt kul faktiskt. Har inte haft egentid eller vad man ska kalla det sen i januari, där jag alltså har lämnat  huset och gjort något själv utan T. Det blir så mest eftersom att jag inte klarar av att jaktträna hundarna nu, så det är ju sambon som gör det på helgerna istället. I vanliga fall så har vi det mycket jämnare med uppdelningen av egentid på helgerna, men som sagt, min kropp klarar inte av det just nu och hundarna måste motioneras, det ska ju inte gå ut över dem om jag vill ha det millimeterrättvist mellan mig och T liksom:) Så är det att ha hund, och snart har vi ännu en individ som går före våra behov, tur att vi är vana :P

Iallafall, så ska det bli väldigt skönt att komma bort några dagar så jag och T kan få sakna varandra litegrann, och att jag ska få göra något som inte hör till vardagen. Sen ser jag ju självklart fram emot att få shoppa, det är ju fruktansvärt kul att göra av med pengar;) Alldeles för kul för plånbokens bästa iofs, men nu har jag ju tur att det är så mycket vi behöver och som måste köpas, bland annat bebissaker och underbara kläder till mig att ha efter graviditeten. Jag känner mig väldigt pepp på att vara som vanligt igen, utan en tjockismage och trött kropp.

Nu ska jag kolla The Vampire Diaries och Grey's Anatomy tror jag allt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus