Awake

Hundarna väckte mig för en stund sen, de tyckte nog att jag var lite tråkig skulle jag tro;) Fast de låg ju och sov med mig på soffan i tre timmar, men sen räckte det visst! Har kollat lite på TBBT också, så himla kul:)

Imorgon ska ju sambon inte jobba, eftersom vi har föräldrautbildning då! Kommer nog kännas ganska töntigt kan jag tro, "såhär sätter man på en blöja" eller? Rocket science;)
Får se vad mer det är för folk som är där, om det bara är 30+ eller yngre också, inte för att det är åldern som avgör egentligen men. Hoppas iaf att det är trevliga par som är där, och att vi inte hamnar helt utanför... Jag är ju för gammal för de unga mammor-grupper som finns här så jag får hoppas att det finns några fler vettiga i min ålder också, men det gör det säkert! Nu ska jag nog ta mig en glass, undra vilken bara... Beslutsångest varje gång;) Det blir nog päronsplitt eller 88:an tror jag:) Under helgen tar jag kanske kort på kontoret, vart riktigt nöjd faktiskt! Men å andra sidan så är allt en förbättring därinne jämfört med hur det såg ut innan;) Men jag tror nog jag tar nått kort när mattan torkat helt så jag kan lägga på den:) Sen hade jag tänkt lägga ut bilder på vårat "skötbord" som inte är något skötbord, men det ser ju inte så vackert ut inne på badrummet när det är fulla tvättställningar överallt så det får vänta någon dag det också. Ska försöka uppdatera imorgon, men det beror på om vi blir hemma nånting eller inte förstås. Kanske uppdaterar mer ikväll också, det vet man ju aldrig :P Ska ta en ny magbild imorgon iaf, kameran ligger i sambons bil nu så därför jag inte kan ta nån nu;)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus