34+6

Imorgon är det vecka 36 redan.. tiden går så sjukt fort, och det är så många som har varit planerade till Mars som redan fått sina små! :O Vi kommer nog få vänta tills i april dock, men det gör väl egentligen inte så mycket. Trisst att vänta bara förstås, men det finns ju inte så mycket att göra åt saken direkt :)

Nästa helg blir det en tripp ner till mina kära hemtrakter iaf, jag tar med mig en av hundarna och sätter mig på tåget på fredagen. På lördagen så ska jag och mamma ta en heldag på Skärholmen, egentligen föredrar jag att gå på stan men det är så mycket enklare att gå på ett köpcentrum nu för tiden. Måste ju ha toaletter i närheten för alla dessa pinkpauser och så måste jag kunna vila fötterna titt som tätt för att orka med att gå. Det är ju dessutom skönare att vara inne nu, så man slipper kyla och blåst.

Det som ska handlas är:
Babysockor
Minifom
Flaskborste
Små reseflaskor till shampoo och liknande
Bindor
Xylocain
Parfymfri deo
Duschcreme
Bärsele + spädbarnsinlägg
Amningskudde
Amningsinlägg
Värmande inlägg
Bröstvårtsskydd
Mjukisbyxor
Tröjor med hel dragkedja fram
Babymössor
Babyvantar
Stora trosor
AmningsBH
Nagelvårdskit till baby
Babyleksaker

Sen är vi klaaaaara! En del av det på listan ska beställas, bland annat tröjorna och mjukisbyxor, samt lite t-shirtar och så. Skall även beställa ett par jeans, från HM, supersnygga för bara 199:- Men innan jag beställer så ska jag bara dubbelkolla storlekarna i butik så jag inte är helt ute och cyklar. Har även en bonuscheck från POP som jag tänkte använda, samt ett erbjudande från ellos som jag ska använda mig av när jag beställer några av kläderna. Får verkligen hoppas att jag får tag på allt, vore så skönt att ha det klart ju!

Ska även få med ett till fårskinn hem, ett svart denna gång:) Får bara hoppas att bonden har tid då så vi kan åka och välja ett. När jag sen kommer hem igen så blir det att packa klart BB-väskan! Allt förutom det ät- och drickbara då förstås, det väntar vi nog med ett tag till;)

Denna tröja ska jag definitivt beställa från ellos.se

Och dessa hängselbyxor är jag så sjukt sugen på att beställa, men vågar inte iom att höfterna kan bli så mycket bredare efter förlossningen samt att jag inte vet hur fort jag kommer gå ner i vikt...

Men de är ju så himla snygga! Också från ellos.se

Märks det förresten att jag börjar se fram emot att inte vara gravid längre?;)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus