Vecka 24

Japp, jag är alltså gravid i vecka 24, och skulle kunna lägga in en trist faktatext som ingen ändå kommer läsa, så istället skriver jag om hur jag mår nu, den här veckan.

Jag mår fortfarande som om jag inte vore gravid, förutom att man känner sig lite tyngre och det bor en underbaring i min mage som sparkar och lever om mest hela tiden. Blir dessutom lätt andfådd och känner mig som svagast i världen. Magen växer och frodas, orkar jag be sambon ta bild med våran värdelösa kamera så kanske det kan komma upp en bild på den också någon gång. Har ständigt gravidbyxor på mig och alla mina vanliga tröjor har blivit magtröjor, så använder alltså de få gravidtröjor jag har. Hemma slinker jag däremot omkring i sambons mjukisbrallor och stora t-shirtar. Om jag inte går utan byxor vill säga, det är skönast. Tyvärr så är jag lite lat och orkar inte alltid elda så vi har någon värme och då har jag inte så mycket val annat än att ha byxor på mig för att inte frysa.

Idag har jag tråkigt, såpass tråkigt så jag tog mig tid att skapa den här bloggen, vilket alltså betyder att det mycket väl kan komma in fler inlägg här.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus