Spam BM besök

Tur att det är min egen blogg, då behöver jag inte skämmas. Var hos barnmorskan igår, fick höra hjärtat för första gången. Magen var mitt på kurvan och hjärtat slog så fint i 144slag/minut tror jag det var. Mitt järnvärde är fortfarande bra, så BM sa att jag inte ska äta några järntabletter under hela grav. Skönt! När jag provade dem mådde jag inte alls bra, magen vart bara jobbig och det slutade med att jag mådde sämre av att äta tabletterna. Nu har jag ju inte ätit dem sen typ vecka 15 och är glad att jag inte behöver börja igen! Tänker dock fortsätta med mina Dvitamin tabletter, de mår jag bra av.

Vi bokade även in oss på föräldrautbildning och pratade en del om amning och de tester och prover som görs på bebisen när den är nyfödd. Jag frågade även om hur de gör på "våran" förlossning, sen eller tidig avnavling, och till min stora lycka så praktiserar de alltid sen avnavling sålänge det inte måste iväg med bebisen akut. De har även tidig hemgång här, vilket jag hoppas att jag kommer uppskatta när det väl är dags, att jag mår såpass bra så att jag VILL hem tidigt. Tror nog att T kommer vara mer nervös över att fara hem efter 6 timmar. Och självklart, så hoppas jag av hela mitt hjärta att det inte blir några komplikationer.

Blää, det börjar bli kallt inne, måste ut och hämta ved... Men känner jag mig själv rätt så kommer jag skjuta upp det några timmar till. Näe förresten, måste börja elda nu, så det finns varmvatten när sambon kommer hem ikväll!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus