Torsdag

Har vart dålig på att uppdatera nu, då sambon varit hemma och jag har pluggat en hel del. Sen vill ju hundarna ha sin beskärda del av uppmärksamheten också. Idag är iaf sambon borta, och då sitter jag och har tråkigt vid datorn;) Hundarna härjar på som tusan just nu, och jag sitter med en kopp te framför grey´s. Ska väl göra nån slags frukost snart, men känner mig väldigt lat för tillfället. Blir nog att koka ägg och rosta några mackor, det måste ju vara den godaste frukosten! Det enda som saknas är räkorna, men de åt vi ju upp till frukosten igår :P

Vädret fortsätter som det har gjort hela veckan, dvs minusgrader men ingen nämnvärd snö.. Tur att mina hyacinter blommar så man inte kan undgå julkänslan ändå, för det luktar ju så mycket och så himla gott och juligt! Längtar som tusan tills vi ska ta in en gran, problemet är bara att julgransmattan är lite stor, så våran gigantiska och megatunga ekskänk måste lyftas så mattan kan ligga lite under den. Om vi inte ändrar oss och har julgranen bredvid soffan istället då... Hmm. Tror nog sambon uppskattar om jag vill ha granen bredvid soffan istället, för ekskänken är som sagt hur tung som helst, och dessutom står våran gigantiska megatunga tv på den också... Hihi, tror nog vi får ha granen vid soffan ändå.

Vi har ju en övervåning på huset också, men den är inte inredd än, det ska göras om ett eller två år, då kommer vi få två sovrum till, ett stort allrum med öppen spis och möjligtvis ett badrum till om det går. Fyfaan vad underbart det kommer bli! Kommer bli så roligt att inreda där också, det är ju aldrig fel med en anledning till att shoppa loss på möbler och inredningsprylar menar jag;) Skulle vilja tapetsera/måla om på nedervåningen också, i hallen och vardagsrummet speciellt. Inte riktigt min smak på tapeter där.. Får se, till sommaren kanske halvpanelen i hallen blir målad, beroende på hur mycket tid till sånt jag har. Den är så himla mörk nu, skulle vilja ha den vit istället så det blir ljusare i hallen iaf..

Nu lär jag nog börja elda lite smått, var ju bara 19.5grader i köket! Dessutom så vart mina ägg klara nu, hörs senare!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus