Sovmorgon

Tog en liten sovmorgon idag, sov till 10 ungefär:) Nu har jag varit onyttig och ätit upp sockerkakan jag bakade igår till frukost. Blir väl äggmackor till lunch istället antar jag. Fast då kanske sambon har kommit hem, om jag har tur, han skulle sluta tidigt idag nämligen! Är så tråkigt när han inte kommer hem förrän det har blivit mörkt, man hinner ju inte göra någonting då.. Och igårkväll var han upptagen med att hjälpa till på gården nästan hela kvällen så det vore ju trevligt om vi fick lite extra tid tillsammans idag.

Förresten, ibland är det så jag måste skratta åt mig själv, när jag går runt och stryker på bebissakerna, man är ju lite smått patetisk ändå när man längtar så mycket:P Kan inte komma mig för att plocka undan det som står nere heller för jag VILL ha en del framme så jag kan gå och klämma och känna och titta på det när jag börjar längta för mycket^^ Men till helgen ska jag flytta undan det som står i vardagsrummet iaf så det blir julfint där innan vi tar in granen. Men sen får det nog stå framme igen när julen är slut hehe:)

Måste komma ihåg att använda alla rabattkuponger på blöjor innan december är slut, de flesta kuponger man fått från olika gratispaket osv är nämligen bara giltiga till och med den 31/12 2011. Och speciellt blöjor är ju dyrt och det är dessutom något man kan vara säker på kommer att användas så det är ju dumt att låta bli att använda dem, eller hur?

Nu ska jag nog fortsätta kolla på GA, har kommit till säsong sju nu så snart är det slut på avsnitt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus