Ingen uppdatering

Nä, det vart ingen uppdatering igår, när jag hade flest besökare hittills:P Så det kan gå. Sambon var hemma hela dagen igår, så då vart det ingen dator och förvånansvärt nog knappt nått mobilsurfande heller! Kors i taket. Idag har vi riktigt vinterväder här, 10minus står termometern på! Tur att vi var hemma hela dagen igår så vi kunde elda hela dagen också. Vecka 25 har jag gått in i nu också, kommer ett inlägg om det senare! Vildingen sparkar på och har sig mest hela tiden, igår kände sambon sparkar genom mina kläder och genom hans tröjor, mot hans arm. Satungen börjar bli stor och stark minnsann:) 

Det går bra med valpen, han har gjort sig hemmastadd och kommer bra överens med de andra hundarna, en riktig tuffing är han som verkligen tar för sig. Får hoppas att han blir bra i älg- och vildsvinsskogen när han vuxit på sig. Husse har visst några våta drömmar om att han ska bli bra i björnskogen också, men det får nog framtiden utvisa;)

Det är helt sjukt vad lite snö vi har, det kom ju ca en och en halv dm på första advent, men det regnade bort igen på tisdagen och onsdagen, och nu har vi fått lite lite snö igen, typ en cm... Får hoppas att det kommer någon dm under veckan så vi kanske kan få lite ljus här. Det blir ju så himla mörkt utan snö.. och tråkigt. Allt blir ju så smutsigt också jämfört med när det är snö ute!

Sambon tog med sig valpen till jobbet idag, de skulle vara i verkstaden så då är det inga problem, och jag samt de vuxna hundarna får en paus från allt som hör valpar till;) Senare idag, närmare bestämt i eftermiddag så skall en älgkalv styckas, packeteras och frysas in här, ska bli riktigt trevligt att få fint kött i frysen igen, så vi kan sälja det andra älgköttet vi har och få in lite trevliga extrapengar. Frågan är bara hur vi ska få plats med det i frysen!? Det ligger ca 30kg älgkött där redan, samt bullar, bröd, pommes, osv. ni vet allt man har i frysen, och nu ska det ner 30-40kg älgkött till... Det andra älgköttet som ska säljas blir vi inte av med förrän efter jul, och jag har ju inte ens börjat baka alla julgrejer än, som OCKSÅ ska ner i frysen... Åh herregud.. Nämde jag att det är en frysbox? och ändå är den full... Nu ska jag ta mig en kopp te och kolla klart på GA, sen blir det nog en promenad med småhundarna:) Det är superfint väder här, klar himmel och solen skiner! Och så minusgrader på det, UNDERBART! Skriver senare:)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus